
در این مطلب برای شما سوالات متن و جواب درس 16 مطالعات اجتماعی کلاس ششم ابتدایی لباس از تولید تا مصرف را آماده کرده ایم
سوالات متن مطالعات اجتماعی ششم-سوالات متن مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی-سوالات متن درس مطالعات اجتماعی ششم-سوالات متن درس 19 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی-سوالات متن درس 16 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی-سوالات متن درس 17 مطالعات اجتماعی ششم-سوالات متن درس 20 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی-سوالات متن درس 17 مطالعات اجتماعی ششم دبستان-سوال متن مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی-سوالات متن درس مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی-سوالات متن کتاب مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی-سوالات متن درس 17 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی-سوالات متن درس 21 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی-سوالات متن درس 18 مطالعات اجتماعی ششم-سوالات متن درس 19 مطالعات اجتماعی ششم-سوالات متن درس 18 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی-سوالات متن درس 14 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی-سوالات متن درس 15 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی
1 - لباس در گذشته ی نه چندان دور چگونه تهیه می شد ؟
بیش تر مردم برای تهیه ی لباس به خیاط مراجعه می کردند و خیاط نیز اندازه ی آن ها را می گرفت و با پارچه ای که مشتری ها به او می دادند و به سلیقه ی آن ها ، لباسی برایشان می دوخت
2 - امروزه بیش تر مردم پوشاک مورد نیاز خود را چگونه تهیه می کنند ؟
به صورت آماده از فروشگاه های مختلف می خرند .
3 - چرا کارگاه های تولید لباس به وجود آمد ؟
با گذشت زمان و افزایش جمعیت ، چون دیگر یک یا چند خیاط نمی توانستند نیازهای تعداد زیادی از مردم را برآورده کنند ، کم کم کارگاه های تولید لباس به وجود آمدند .
5 - مهم ترین ماده ی مورد نیاز در کارگاه تولید لباس چیست ؟
پارچه
6 - پارچه از چه چیزی درست می شود ؟
از نخ
7 . چند نوع نخ وجود دارد ؟ نام ببرید .
2 نوع طبیعی و مصنوعی
8 . نخ و پارچه هر کدام در کجا تولید می شود ؟
نخ در کارخانه های نخ ریسی و پارچه در کارخانه های پارچه بافی ( نساجی ) تولید می شود .
9 . پارچه ی مورد نیاز کارگاه های تولید لباس چگونه تهیه می شود ؟
از عمده فروشان خریداری می شود .
10 . چند نمونه از کارهایی که در کارگاه های تولید لباس انجام می شود را نام ببرید . سازنده ی طرح یا الگو برای پارچه ــ بریدن پارچه از روی الگو ــ دوختن بخش های مختلف لباس توسط خیاط ها مانند دوخت آستین ، یقه ، دگمه و زیپ ــ اتو کردن لباس ــ بسته بندی لباس ها
11 . کار « برش کار» چیست ؟ از روی الگوهایی که دارد ، پارچه را می برد .
12 . کار خیاط ها در کارگاه تولید لباس چیست ؟ هر یک از آن ها یک بخش از لباس را می دوزند . برای مثال یک نفر فقط آستین می دوزد و لباس ها را به دیگری می دهد . نفر بعدی یقه ها و فرد دیگری دگمه و زیپ به لباس می دوزد .
13 . خط تولید یعنی چه ؟ همه ی کسانی که در کارگاه مشغول به کار هستند ، بخشی از کار تولید را انجام می دهند تا کالا به صورت نهایی آماده شود . به این همکاری « خط تولید » گفته می شود .
14 . لباسی که انتخاب می کنیم باید چه شرایطی داشته باشد ؟ 1 ـ باید با باورهای دینی ما تناسب داشته باشد 2 ـ باید کیفیت خوب و قیمت مناسب داشته باشد .
15 . لباس چگونه می تواند با باورهای دینی ما تناسب داشته باشد ؟ لباس باید پوشش مناسب را برای یک زن یا مرد مسلمان فراهم کند . رعایت حجاب و عفاف موجب وقار و متانت شخص می شود .
16 . منظور از این که لباس باید کیفیت خوب و قیمت مناسب داشته باشد چیست ؟ در هنگام خرید باید لباسی را انتخاب کنیم که هم جنس آن خوب باشد و هم از نظر قیمت مناسب باشد . یعنی با بودجه ی ما تناسب داشته باشد .
17 . بودجه یعنی چه ؟
بوtدجه یعنی مقدار پولی که می توانیم برای انجام یک کار یا خرید یک چیز بپردازیم .
18 . به چه نکاتی باید قبل و در هنگام خرید توجه کنیم ؟
لباسی متناسب با بودجه ی خود بخریم ــ لباسی متناسب با باورهای دینی مان بخریم .
----------------------
منبع: سایت G36.IR